Een periodieke gift annuleren of wijzigen

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Een periodieke gift annuleren of wijzigen

We waarderen je bijdrage aan de Wikimedia Foundation en je ondersteuning van vrije kennis. We weten dat omstandigheden soms kunnen veranderen waardoor het wellicht niet mogelijk is om je periodieke bijdrage voort te zetten. Volg de onderstaande instructies om je inschrijving te annuleren of te wijzigen. Vermeld niet je creditcardnummer of andere financiële informatie wanneer je contact met ons opneemt.

Om je periodieke donatie te annuleren of te wijzigen, stuur je een e-mail naar donate@wikimedia.org en voeg je het volgende toe:

  • Het type wijziging dat je wilt aanbrengen in je donatie;
  • Het e-mailadres dat werd gebruikt toen de donatie werd gedaan;
  • De volledige naam die is gebruikt; en
  • Het bedrag en de valuta van de donatie.

Je ontvangt een e-mailbevestiging wanneer de wijziging is voltooid. Vermeld niet je creditcardnummer of andere financiële informatie wanneer je contact met ons opneemt.

Let op: Als je doneert met een creditcard/betaalpas, zullen in sommige gevallen creditcardverwerkers ons op de hoogte stellen wanneer de kaartgegevens (inclusief de vervaldatum) worden bijgewerkt, om ervoor te zorgen dat de donatie niet wordt onderbroken. Als je hierover vragen hebt, kun je contact opnemen met je creditcardmaatschappij voor meer informatie.