Anul·lar o canviar una donació periòdica

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Anul·lar o canviar una donació periòdica

Agraïm la teva contribució a Wikimedia Foundation i el teu suport al coneixement gratuït. Sabem que devegades les circumstàncies canvien i fan que no puguem continuar aportant una contribució periòdica. Per anul·lar o canviar la teva subscripció, segueix les instruccions següents. Quan ens escriguis, no incloguis el teu número de targeta de crèdit ni cap altra informació financera.

Per cancel·lar o canviar la teva donació recurrent, si us plau, envia un correu electrònic a donate@wikimedia.org i inclou-hi el següent:

  • El tipus de canvi que vols fer a la teva donació
  • L'adreça de correu electrònic que es va utilitzar quan es va fer la donació;
  • El nom complet utilitzat, i
  • Quantitat i moneda de la donació.

Rebràs una confirmació per correu electrònic quan el canvi s’hagi aplicat. Quan ens escriguis, no incloguis el teu número de targeta de crèdit ni cap altra informació financera.

Tingues en compte que: Si fas la donació amb targeta de crèdit/dèbit, en alguns casos, els processadors de targetes de crèdit ens avisaran quan s’actualitzin les dades de la targeta (inclosa la data de caducitat) per assegurar-se que la donació mensual no s’interrompi. Si tens dubtes al respecte, posa’t en contacte amb el proveïdor de la teva targeta de crèdit per obtenir-ne més informació.